середу, 27 листопада 2013 р.

Голодомор 32-33р.р. - геноцид українського народу, урок-реквієм 

(присвячено 80-ій річниці)

Ідуть роки, минають десятиліття, а трагедія 1933 року все одно хвилює серця людей: і тих, кого вона зачепила своїм чорним крилом, і тих, хто народився після тих страшних років. Вона завжди буде об'єднувати всіх живих одним спогадом, однією печаллю, однією надією...














 Саме цій події була присвячена година-реквієм  в СЗШ №41 у смт. Брюховичі, яка відбулась 26.11.13р.
Увазі присутніх була запропонована книжково-ілюстративна виставка "Криниця скорботної пам'яті", підготовлена бібліотекою для дорослих №28.

четвер, 14 листопада 2013 р.

Доросла бібліотека відчиняє двері малюкам.

Цікавою для дітей 3-5років доросла бібліотека, не завдяки дитячим книжечкам і кольровим журналам, а привабила їх можливістю відчути себе дорослими, сівши за комп`ютер.
  "Ось тепер, я дуже схожий на тата !!!!"

Брюховицька бібліотека широко відчиняє двері усім, і навіть таким маленьким користувачам, котрі так палко бажать прослухати свій перший урок комп`ютерної грамотності.
  " Пустіть, нас вивчити "комп`ютерні ази"!!!!"


  " А Настя наша - "продвинутий айтішник!!!!"


Ознайомити дітей з ком`пютером, актуальне завдання вихователів дитячої дошкільної установи №143, що знаходиться в Брюховичах, і ми щиро відгукнулись на їх запит. Вихователі намагаються продуктивно організувати навчання дітей в різноманітних напрямках, в сучасному світі не останнє місце займає компютер та інтернет.
Приємним продовженням ознайомлення - це перегляд разом знайомого всім мультика.
От і розвага для малечі.


Така зустріч - не остання, тому що, є потреба, і викликає зацікавлення маленьких "user"-ів!!!